Draag & Dans

Toen ik 4 jaar geleden begon met Draag&Dans dacht ik eerlijk gezegd dat het een “hype” was en dat ik dit hooguit 2 dansseizoenen zou kunnen doen. Het kwam voor mij precies op het goede moment met Eliza toen nog een baby. De start was overweldigend, wat een positieve reacties! En nu, 4 jaar later, worden er nog steeds bijna wekelijks baby’s in slaap gedanst/tot rust gebracht tijdens de Draag&Dans lessen. En een eventueel oudere broer of zus doet soms lekker mee met een eigen poppendrager (of is heerlijk aan het spelen terwijl mama – of papa – danst). Ik had niet durven hopen dat dit zo veel zou doen met de ouders én baby’s/kindjes.

Moeders die door deze lessen weer lekker in beweging zijn en conditie opbouwen terwijl ze qualitytime hebben met hun kindje. Vaak hoor ik dat bepaalde nummers die ik gebruik voor de lessen favoriete liedjes worden van de kindjes. Onderstaand bericht is een prachtig voorbeeld (gedeeld met toestemming). #youarethereason#walsen

Ook net papa of mama geworden en nieuwsgierig of dit wat voor je is? Kom gerust eens meedoen! We dansen op zaterdagochtend om 10.00/10.15 uur. Graag wel even van te voren bericht.